Hoppa till innehåll

Vill du förbättra ditt akademiska skrivande?

Vad gör en skrivcoach?

En skrivcoach hjälper dig med ditt skrivande. Vi hjälper dig att sätta igång med skrivande och uppmuntrar dig att fortsätta skriva tills du blir klar. Vi hjälper dig även med att skriva bättre.

Vem kan få hjälp?

Vi hjälper dig som skriver en akademisk text på svenska eller engelska. Du som är student, doktorand eller forskare får ett stöd anpassat till dig - så att du kan visa världen vad du går för.

Hur kan vi hjälpa dig?

Kom-igång-stöd

En skrivcoach hjälper dig att sätta upp delmål som gör att du kommer igång med skrivandet och motiverar dig så att du fortsätter skriva tills du blir klar.

Strukturera din text

Vi hjälper dig med disposition, struktur och den röda tråden så att din text blir logiskt uppbyggd och uppdelad med lämpliga rubriker och underrubriker.

Öka tydligheten

Vi ger dig feedback på din text och pekar ut områden som du kan förbättra så att din text blir ännu tydligare och mer övertygande, tills du känner dig nöjd.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Artikel

Vi arrangerar kurser och workshops i hur man skriver vetenskapliga artiklar.

Avhandling

Inom teknik, naturvetenskap, farmaci, vård, medicin, pedagogik, ekonomi, etc.

Uppsats

C-uppsats, D-uppsats eller examensarbeten på kandidat- eller masternivå.

Ansökan

Forskningsanslag, postdokansökningar, projektbeskrivningar, etc.

Vanliga frågor (FAQ)

Om du känner att du behöver stöd i ditt akademiska skrivande ska du fylla i vårt kontaktformulär där du beskriver vad du behöver hjälp med. Vi svarar inom en arbetsdag. Tillsammans gör vi upp en arbetsplan för att du ska nå ditt mål.

Priset beror på hur omfattande stödet du vill ha. Du betalar för den tid som vi lägger ner på att hjälpa dig – utan extra administrations- eller hittepåkostnader.

Du kommer få stöd från din coach så länge som du behöver det. Du kan när som helst ta en paus och komma tillbaka några veckor eller månader senare utan problem. Vi finns till för dig – inte omvänt.

Det beror på vad du behöver hjälp med. Vi skriver inga uppsatser och vi rättar inte heller uppsatser. Men om du har skrivit klart din uppsats och behöver någon som kan läsa igenom texten och markera grammatiska fel och felstavningar kan du kontakta oss för en språkgranskning.

Vi skapar inga referenslistor, men vi kan hjälpa dig att hitta rätt format för din uppsats och visa hur du kan använda ett referensverktyg för att hålla reda på dina referenser.

Våra kunder har kommit från

Om oss

YS Consulting har funnits sedan 2016. Vi erbjuder språktjänster och IT-lösningar till privatpersoner, forskare och företagare.

Vi är ingenjörer och forskare med bakgrund inom naturvetenskap och biovetenskaper.

Vårt löfte

Våra kunder är professionella utövare av sina yrken och ska förvänta sig detsamma av sina leverantörer.

Om vi inte har den expertis du behöver kommer vi tala om det tidigt i processen så du kan välja att gå vidare utan onödiga avbrott i din verksamhet.

Vad vi erbjuder