Vill du bli bättre på ditt akademiska skrivande?

Vad kan vi hjälpa dig med?

Artikel

Vetenskaplig eller populärvetenskaplig?

Avhandling

Teknik, naturvetenskap, farmaci, vård, medicin, pedagogik, etc.


Uppsats


C-uppsats, D-uppsats, examensarbeten

Ansökning

Forskningspengar, projekt, CVn, personliga brev, etc.


Vad gör en skrivcoach?

En skrivcoach hjälper dig med ditt skrivande. Vi hjälper dig att sätta igång med skrivande och uppmuntrar dig att fortsätta skriva tills du blir klar. Vi hjälper dig även med att skriva bättre.

Vem kan få hjälp från er?

Vi hjälper dig som skriver en akademisk text på svenska eller engelska. Du som är student, doktorand eller forskare får ett stöd anpassat till dig - så att du kan visa världen vad du går för.

Hur kan vi hjälpa dig?

Kom-igång-stöd

 
Många har problem med att sätta igång med skrivandet. En skrivcoach hjälper dig att sätta upp delmål som gör att du kommer igång och fortsätter skriva tills du blir klar.

Strukturera din text

 

 

Om du behöver hjälp med disposition eller struktur kan vi hjälpa dig med det. Vi hjälper dig med den röda tråden, ser till så att din text är logiskt uppbyggd och uppdelad med lämpliga rubriker och underrubriker.

Förbättra ditt skrivande

 
För dig som har kommit igång med ditt skrivande kan vi hjälpa dig med feedback på din text samt peka ut områden som du kan jobba på så att din text blir ännu tydligare. Vi hjälper dig att höja din nivå stegvis, tills du känner dig nöjd med din förmåga.

Vanliga frågor (FAQ)

Om du känner att du behöver stöd i ditt akademiska skrivande ska du fylla i vårt kontaktformulär där du beskriver vad du behöver hjälp med. Vi svarar inom en arbetsdag. Tillsammans gör vi upp en arbetsplan för att du ska nå ditt mål.
Priset beror på hur omfattande stödet du vill ha. Du betalar för den tid som vi lägger ner på att hjälpa dig – utan extra administrations- eller hittepåkostnader.
Du kommer få stöd från din coach så länge som du behöver det. Du kan när som helst ta en paus och komma tillbaka några veckor eller månader senare utan problem. Vi finns till för dig – inte omvänt.

Våra kunder har kommit från

Om oss

YS Consulting har funnits sedan 2016. Vi erbjuder språktjänster och IT-lösningar till privatpersoner, forskare och företagare.

Vi är ingenjörer och forskare med bakgrund inom naturvetenskap och biovetenskaper.

Vårt löfte

Våra kunder är professionella utövare av sina yrken och ska förvänta sig detsamma av sina leverantörer.

Om vi inte har den expertis du behöver kommer vi tala om det tidigt i processen så du kan välja att gå vidare utan onödiga avbrott i din verksamhet.

Vad vi erbjuder

  • Personlig service
  • Erfarna konsulter
  • Professionellt bemötande
  • Hög tillgänglighet
  • Nöjda kunder